U bevindt zich op: Home Infographics

Infographics

Sinds 2012 publiceren we voor de tussentijdse updates van de Zorgbalans regelmatig infographics. Hierin staat steeds een ander onderwerp centraal en wordt informatie uit de Zorgbalans en uit andere kennisproducten visueel weergegeven.

Klik op de afbeelding om een pdf van de infographic te openen.


De infographics van de Zorgbalans

Uitsnede uit de infographic Uitgaven aan zorg in Nederland Uitsnede infographic geboortezorg - allemaal roze en blauwe baby'tjes

Hoeveel geld gaat er om in de Nederlandse gezondheidszorg? Waar komt het geld vandaan en waar gaat het naar toe? Hoeveel betalen mensen uit eigen zak?
De belangrijkste feiten over zorguitgaven in Nederland op een rij. (2012)

Geboortezorg in Nederland: de feiten en cijfers over de zorg rond zwangerschap en geboorte in één overzicht. (2014)

Uitsnede uit infographic Nederland Internationaal vergeleken Illustratie van twee patiënten, een man met krukken en een hoofdverband en een vrouw erachter met pillen

De Nederlandse gezondheidszorg in internationaal perspectief. Aan de hand van tien indicatoren laat deze infographic  zien hoe Nederland presteert vergeleken met andere landen. (2013)


Worden patiënten goed geïnformeerd en kunnen zij meebeslissen over de zorg? De ervaringen van patiënten over deze onderwerpen per vorm van zorg. (2012)


 
Zoeken:

Service